Ennen kuin sanot Tahdon! - selvitä 4 faktaa.

1. Odotatko seesteistä satamaa vai hyvää matkaseuraa?

Avioliitto on harvoin seesteinen satama. Harvoin on yritystoimintakaan paikallaan oloa, vaan enemmänkin hektistä ja myrskyistä matkaa kohti huomista. Osaava tilitoimisto ja kokeneet kirjanpitäjät ovat tuolloin kullanarvoinen tuki taloudellisten asioiden hoitamisessa - ja sinä yrittäjänä voit keskittyä kokonaan kipparointiin!

2. Mikä on liittosi hinta?

Häät tulevat usein kalliiksi. Niin tulee huono tilitoimistokin. Carelian Taloushallintopalvelut Oy:llä on erikoisosaamista verotuksessa ja tilinpäätösten laatimisessa yrityksesi eduksi. Kun kartoitamme ennakkoon haluamasi palvelut, käytettävissä olevan budjetin ja kuukausikustannusten hinnan, kustannukset eivät tule yllätyksenä. Sähköisen ajan tehokkuutemme tuo kustannusetua yrittäjälle.

3. Onko suku pahin vai paras?

Millaisen verkoston saat naimakaupassa ympärillesi?... Rikas, rakas, köyhä, varas? Myös tilitoimiston valinnassa kannattaa katsella kauemmas. Carelian Taloushallintopalvelut Oy:llä on luontevan läheiset suhteet yrityskehittämiseen erikoistuneisiin yrityksiin ja julkisiin yhteisöihin, rahoittajiin, verotoimistoon, tilintarkastajayhteisöihin, vakuutusyhtiöihin ja asianajotoimistoihin. Verkostosta saa tärkeää voimaa niin myötä- kuin vastamäessä.

4. Tapahtuuko kasvu eri suuntiin?

Tyypillisin eroselitys lienee mystinen klisee `kasvoimme eri suuntiin´, mitä se ikinä kenelle merkinneekään? Carelian Taloushallintopalvelut Oy on maltillista kasvua tavoitteleva yritys, joka haluaa pysyä taatusti paikallisena ja persoonallisesti palvelevana tilitoimistona. Olemme valmiita tekemään työtä kauaskantoisesti hyvän suhteen säilymiseksi ja yhteistyömme syventämiseksi.